Tampereella tai tarkemmin Lempäälässä kisailtiin kahtena päivänä. Lauantaina omista koirista kakkosissa Tirri, jolle on nyt tullut yhtäkkiä vähän vauhtia lisää ja sitä myötä kieltoja eli esteen ohituksia. Eka radalta tulos 15+aikavirhettä ja tokalta radalta hyl. Oonkin odottanut, että koska se alkaa juosta, kun tähän mennessä se on kulkenut aika kuuliaasti. Ykkösissä paikalla Maisa, jolle 10  ja Makelle 5 ja hyl. Kolmosissa Lilli, jolle taisi tulla harmittava vitonen ja hyl.

Sunnuntaina olin sitten paikalla taas Tirrin ja Millin kera. Tirri jatkoi hörhöilyään ottaen hyl ja 10 yliajalla taas kahden hypyn ohituksesta. Muuten Tirri kulki kivasti, otti kontaktit ja haki hienosti pujottelun aika vaikeasta avokulmasta. Milli keuli taas ihan kunnolla ottaen kummallakin radalla hylyn, vauhtia oli sillekin ilmestynyt jostain, ehkä reenien ja kisojen vähyys tuo lisää intoa.

Hyvinkäällä Milja ja Ginny (Hazelmoor Marmalade Mary) olivat Herralan radoilla parin hylyn ja nollan veroisia. Ja tuolla nollalla sijoitus hienosti 2. ja sillä irtosi ensimmäinen agilityserti. Paljon onnea Milja ja Ginny!