Paulan kanssa päätettiin aloittaa uusi agilitykausi reissaamalla ja lähdettiin Seinäjoelle pikkukisoihin. Reitin ohjaus jätettiin Paulan uuden kännykän varaan ja kun Paula on tunnetusti aika rauhallinen ihminen, niin pyöritti sitä kännyä käsissään jatkuvasti. Vain kerran saatiin navi hämilleen ja tehtiin Jalasjärven kohdalla hieno onnenkiekura, joka onneksi oli vain muutaman sata metriä. Mutta perille päästiin minuutilleen aikataulussa, että ilman tuota oltaisiin oltukin etuajassa ;)

No kisaajia ei ollut paljon, maksikolmosia vain vähän reilut 20, mutta kisakumppanit oli aika kovia tällä kertaa. Paulalle ja Lillille Sari Mikkilän aika helpolta agiradalta vitonen, kun muurin palikka tippui. Millille nolla, sijoitus kovassa seurassa 9. Hyppäri olikin sitten vähän kinkkisempi, Lilli tiputti pari rimaa. Millille taas nolla, sijoitus 8. Eli Milli aloitti kauden taas Mikkilän tuplanollalla, samoin kuin viime vuonnakin ;)

Paula sai vielä vähän yllättäen Penan tolleri-Raisan ohjatakseen, kun Pena teloi eka radalla jalkansa. Heillekin hieno nolla hyppäriltä, vaikka tämä parivaljakko tapasivat toisensa ekan kerran muutama minuutti ennen lähtöä. Raisallekin heti plakkariin siis tuplanolla!