Tänä vuonna Kennelliitto päätti järjestää ylimääräisen KV-näyttelyn voittajanäyttelyn yhteyteen, mutta tuo Helsinki-voittaja näyttely ei ylittänyt kynnystä, että olisin jaksanut lähteä. Joten osallistuimme vain tähän alkuperäiseen voittaja-näyttelyyn ja ihan kivalla menestyksellä. Uroksia ei tällä kertaa matkaan lähtenyt, tosin Nemo olisi ollut hienossa kunnossa veteraaniluokkaan, mutta koska se on edelleen varsin virkeä ja vie kaiken huomion ruuhkassa, niin jätin sen kotiin ihan vaan omaa reissua keventääkseni. Kotoa matkaan lähti vain karvaton Fanni. On se omituista, että aina karvat on väärillä koirilla. Tällä kertaa kotona komeassa karvassa on Milli ja Nemo, muut aika lailla kälysen näköisiä.

Matkaan startattiin klo 6, kun Paula kera Maisan ylellisesti tuli hakemaan kotiovelta. Kiitos siis Paula kyydistä. Fannin mukaanlähtö oli vielä lauantaina varsin epävarmaa, mutta päätin kuitenkin ottaa sen mukaan sosiaalistumaan. Juuri ennen kehää Pauliinan taikakädet ja harjat tekivät Fannista kuitenkin siedettävän näköisen, että kehtasin sen lykätä Erikan kanssa kehiin.

Tuomarina siellä oli uusi tuttavuus kreikkalaisherra Stelios Makaritis:

Easy Nice'N Wise "Soolo" NUO ERI2
"Very nice type all over. Lovely head, expression and proportions. Lovely eyes and ears. Beautiful neck. Beautiful angulations in front. Very good body proportions and topline. Nice loin. I prefer better bend of stifle and hindangulations. Sidemovement ok, but behind he moves close behind and needs more drive behind."

Hazelmoor Under Umbrella "Wii" JUN ERI2
"Very nice type. Beautiful head&expression. Lovely set of ears. Excellent neck. Beautiful body proportions. Very nice topline. Good angulation both ends. Needs to settle a bit. Very powerful mover. Moves really well."

Hazelmoor Unlike Anyone "Maisa" JUN ERi4
"Very nice type all over. Beautiful head & expression. Very nice set of ears. Very good neck. Well angulated both ends. Really nice topline & croup. Strong hindquarters. Nice body for age. Really powerful mover with lot of drive."

Hazelmoor Summer Surprise "Fanni" NUO ERI1
"Nice type all over with pleasing head & expression. Very nice neck. Very good ribs. Lovely angulations. Good bones. Very good mover. Specially from rear."

Hazelmoor Merry Mood "Doomi" VAL ERI2

Hazelmoor Happy Hour "Ziki" VET ERI1 ROP-VET PN3

kennel Hazelmoor 1 KP ROP-kasvattaja! Kiitos Erika, Jaana, Laura ja Paula tästä! :)
"Lovely heads with beautiful proportions and necks. Very nice front & rear angulations. Very good toplines. Lovely ribs. Sound movers."

Mainittakoon vielä, että tällä kertaa palkintoja tuli matkaan aika kasa, sillä jostain syystä pokaalin tilalle sai lahjakortin lisäksi pussillisen roinaa (leluja ja puruluita). Lisäksi osallistuimme BestFriendin syömiskilpailuun, jossa otettiin aikaa, kun koira söi 10 makupalaa pari metriä pitkän kourun päältä. Paikalla oli oikein sähköinen ajanotto. Aina tasatunnein palkittiin edellisen tunnin kolme parasta lelu- ja herkkukassilla. Doomi voitti oman eränsä ylivoimaisesti, Zikikin oli pitkään palkintosijoilla. Fanni oli toinen omassa erässään. Myös Wii ja Maisa osallistuivat ja olisivat varmaan voittaneet ainakin Fannin jos olisivat malttaneet olla ryntäilemättä ja potkimatta makupaloja pitkin ja poikin :))