... siis ei meitä, vaan tänä viikonloppuna kunnostautuneita tokoilijoita, eli Paulaa ja Lilliä ja Jaanaa ja Doomia. Nyt loppui sitten voivottelut tokossa heidän osaltaan, ja nokka kohti evl-koitoksia. Hirmuisesti onnea molemmille!

Erika kunnostautui taas näyttelyrintamalla, tällä kertaa Haminan KV-näyttelyssä, jossa Hartus antoi Soololle jo ties kuinka monennen sertin. Onnittelut siitä!

Minä olin Ylöjärven epävirallisissa agikisoissa tukemassa hyvää asiaa. Millin kanssa osallistuttiin kilpailevien radalle, josta irtosi vitonen puomin alastulolta ja toinen sija. Hyvät palkinnot ja vieläkin parempi mieli, sillä Pikkunen liiti taas entiseen tapaansa ja oli varsin köykänen kuljetettava radalla. Tirrikin pääsi korkkaamaan agiuransa, kun osallituttiin ihan ex-tempore pujottelukisaan, jossa rata oli minihyppy, pujottelu, mutkaputki, pujottelu ja hyppy. Pujottelut molempiin suuntiin sujui upeasti vauhdikkaine sisäänvienteineen, mutta putkeen vienti tökki ja siinä turhautui vähän aikaa. Mutta eipä olla taidettu vielä reeneissäkään ottaa noin montaa estettä yhtäsoittoa, joten siihen nähden upea suoritus :)