Josko välillä kirjoittelis omistakin tekemisistä, kun mitään suuria tuloksia ei ole tälle viikolle osunut. Huomasin juuri, että tällä viikolla on tullut reenattua agilityä joka ilta.

Maanantaina ohjatuissa reeneissä Millin kanssa, tiistaina Lakun kanssa ja Tirri pääsi siivelle.Tirrin kanssa projektin nimi on tällä hetkellä, että kentän laidalla ollaan rauhallisesti ja hiljaa. Agility sujuu hienosti, mutta pelkässä olemisessa on vielä paljon opittavaa.

Keskiviikkona navetalla omatoimisesti kaikkien viiden kanssa ja torstaina samassa paikassa nuorison kanssa. Laku on kaivettu naftaliinista, ja ilmoitin sen pariin kisaan ennen mahdollista mammalomaa. Käytiin siis Lakun kanssa lähinnä muistuttelemassa kontakteja, se kun on keksinyt jäädä kökkimään A:n harjalle. Millin kanssa erilaisia putkeen vientejä, Tirrin kanssa pujottelun itsenäistä suorittamista ja sisäänmenoja. Fannin kanssa enemmän alkeita, koska se on jäänyt vähän paitsioon tässä lajissa. Nemo pääsi lähinnä sammuttelemaan valoja. Pimeys ei sitä tuntunut haittaavan, sillä se kävi siinä ohimennen suorittamassa ihan itsesuunnittelemansa radan pätkän pimeässä ja oli kovasti onnellinen kun luuli päässeensä agilityreeneihin :)

Reenien jälkeen ajettiin Toivion kautta kotiin ja tehtiin sateessa ihan kiitettävä lenkki korpimetsässä. Tällä reissulla katosi pari nahkahihnaa pantoineen sekä Millin viikonloppuna voittama uusi hieno narupallo.

Torstain reeneissä seurana oli myös Lilli ja Maisa sekä Varjo. Lillillä ja Maisalla on into katossa, Varjo ottaa vähän maltillisemmin, vielä. Tirri otti taas pujottelua, Paula oli palkkana pujottelun päässä ja muutaman kerran saatiin jo onnistunut pujottelu niin että jäin itse taakse. Uutena Tirrille rengasta, lisäksi puomin alastuloja. Fanni otti pujottelua ja hyppytekniikkaa, Milli kontakteja ja putkeen vientejä. Ai niin, ennen reenejä ehdin käydä Nemon kanssa fillarilenkillä, Laku pääsi Nooran kanssa hölkkälenkille.

Tänään olis tarkoitus tehdä korkeintaan pitkä lenkki ja ehkä Fannin kanssa takapihatottista, se kun on hölmö siitä ihan innoissaan. Kesän eka jälkikin on vielä tekemättä, mutta ehkä me varrotaan vähän parempia kelejä. Fannilla on varsin taitava nenä, siinä olis ainesta vaikka pk-koiraksi, jos vaan itse ehtisi...