Joko mä olen vanhenemassa tai sitten vieraita käy joka vuosi enemmän ja enemmän. Näitten pentujen kanssa en oo ehtinyt edes valokuvia ottaan. Mutta pennut on kyllä jotensakin sosiaalisia tapauksia :)

Mutta siis tässä pikakuulumiset. Viikolla käytiin eläinlääkärintarkastuksessa, kaikilla terveet silmät. Pirtsa oli pienin 4,7 kg, Kapo suurin 6.0 kg.

Eilen kävi sitten vierailulla muiden muassa Tenne-testaaja. Varsin reippaita pentuja, Fiina oli sellainen keskiverto aussie, jonka kanssa varmaan pärjää, muut melkoisia kylmäpäitä ja lehmänhermoja. Toistaiseksi ainoita täällä testattuja, jotka pistivät räminäpurkin kanssa leikiksi. Tosin ikääkin oli jo se 7 viikkoa, että ihan suoraan ei voi verrata 6-viikkoisen testiin. Mutta varsin lupaavia harrastuskoiran alkuja, onnea ja ymmärtäväisyyttä vaan sitten uusille omistajille.

Paula haki omansa viikonlopuksi, mutta saan sen vielä takaisin maanantaina, että saan niitä kuvia otettua. Nyt valmistelen tässä lähtöä Riikaan Ingan luokse. Tarkoitus olisi tavata myös Zanda ja Rolly, Tirrin Latviassa asuva siskotyttö. Paluu huomenna. Noora jää tänne koiravahdiksi, tosin Tirri ja Pikkunen pääsevät Katin luokse maalaiselämää haistelemaan.