Täytyypä tehdä tästä tällainen kokooma viime parin viikon tapahtumista.

Pennut on siis maailmalla, kiitos kaikille teille jotka annoitte näille riiviöille hyvät aktiiviset kodit. Perästä varmaankin kuullaan!

Omat koiratkin saa vihdoin vähän lisää huomiota, tässä on jo neljänä päivänä peräkkäin tehty pitkiä lenkkejä ja koirat on varsin tyytyväisiä. Milli ja Laku aloittivat juoksut, saas nähdä koska nuo pikkulikat Fanni ja Tirri ymmärtävät seurata perässä.

Näyteltykin on tässä parina viikonloppuna. Sysmän ryhmiksessä 17.4.2010 tuomarina oli Päivi Eerola, siellä meikäläisistä vain
Hazelmoor Natty Napkin "Rini" AVO ERI2 PN2 ja vara-SERT :) ONNEA!
"Kauniilla tavalla, edukseen esiintyvä tasapainoinen narttu. Täyteläinen pää, hyvä ylälinja. Tilava runko. Vaivaton, tehokas liikunta. Hyvä väri. Miellyttävä käytös. Karvapeite vaihtumassa. Hyvät mittasuhteet nartulle. Erittäin tasapainoinen."

Lahden KV-näyttelyssä 24.4.2010 tuomari oli vaihtunut kotimaiseen Paula Heikkinen-Lehkoseen, siellä
Easy Nice'N Wise "Soolo" JUN ERI1 PU3
"Erinomainen rotutyyppi. Tiivis ja tanakka runko. Hyvä luusto. Hyvä pään profiili. Täyteläinen eturinta. Hyvä ryhti ja ylälinja. Takakulmaukset melko niukat ja takaliikkeet kapeat. Lyhyt luonnontöpö. Paksu tuuhea turkki."

Hazelmoor Qasimir "Kake" AVO ERI2 PU2 vara-SERT ja vara-CACIB. Onnea Virpille ja Kakelle!

Hazelmoor Summer Surprise "Fanni" JUN ERI1 PN4
"Erinomainen rotutyyppi. Hyvät mittasuhteet. Normaalisti kehittynyt. Matala otsapenger. Pitkähkö kuono. Erinomainen ryhti ja ylälinja. Erinomaiset raajojen kulmaukset ja liikkuu erittäin hvyin. Lyhyt luonnontöpö. Paksu ja tiivis vielä lyhyehkö karva."

Kiitos Erikalle taas esittämisestä ja Fannin roudaamisestakin. Oma reissu jäi tekemättä kiukuttelevan selän vuoksi.

Viikonlopun aikana oli myös tokokisoja. Ainakin Doomi, Stella ja Rini kävivät kokeilemaan onneaan voivoi-luokassa, mutta sitä onnea odotellaan edelleen ;)

Meikäläisenkin piti olla sunnuntai Janakkalassa agiliitämässä, mutta sekä Millin juoksu että oma kipeä selkä sotki suunnitelmia. Siellä kuitenkin ainakin Ginny, Nimbus ja Lilli paikalla. Nimbukselle ainakin yksi nolla, muille ilmeisesti niitä lähes-nollia ja hyvää kisakokemusta ;)