Piiitkästä aikaa osallistuttiin agilitykisoihin. Kisat pidettiin kylmässä maneesissa Niihamassa ja olipa hyvä käydä katsomassa että kuinkas kylmä siellä oikein onkaan. Viikon päästä nimittäin on näyttely samassa paikassa. Ja olihan siellä ihan vilposta, että varmaan mennään näyttelyynkin toppavaatteissa.

Mutta itse asiaan. Lakun kanssa osallistuttiin kahteen kolmosen rataan. Lakun kanssa reenaaminen on ollut aika satunnaista ja se on reeneissä mennyt varsin puhtaasti, mutta melko verkkaisesti eli ei ole juuri tarvinnut keskittyä sen ohjaamiseen. Mutta nyt kisoissa se lähtikin ihan mukavalla vauhdilla ja mä sitten olin ihan kuutamolla sen kanssa. Eka radalta saatiin kaksi aikaa vievää kieltoa ja myös yliaikaa. Tokalla radalla otettiin hylly vissiin pariinkin otteeseen. Vaikka tulokset oli kovin laihanlaiset, niin jäi kuitenkin hyvä fiilis. Jos mä oisin ollut samalla planeetalla sen kanssa, niin tulos olis voinut olla ihan hyvä.

Kävin sitten ratojen välissä pikapikaa vaihtamassa kotona koiraa ja osallistuin vielä Millin kanssa sen ensimmäiseen kakkosen rataan. Rata näytti varsin helpolta, mutta yleensähän juuri silloin tekee ihan typeriä virheitä. Meillä on taas viimeaikoina ollut ongelmia keinun suoritusvarmuudessa ja nytkin kun keinu oli putken jälkeen, olin melko varma, että se hyppää keinulta vauhdissa pois. Milli kulki varsin kevyesti, vauhdikkaasti ja kuuliaisesti. Keinukin mentiin varsin vauhdikkaasti ja mulla meni siinä kohti vähän pasmat sekaisin, kun olin valmistautunut sen ottaan uudestaan. Mutta eikun menoksi ja kohti loppusuoraa puhtaalla nollalla. No sitten puomille tultaessa homma näyttikin ihan liian hyvältä, että täytyihän mun sitten himmata siinä niin paljon, että Milli pysähtyi juuri kontaktin yläpuolelle ja tietysti hyppäs siitä yli kun otin askeleen eteenpäin. Että siitä sitten vitonen ja jäljellä kaksi suoraa hyppyä. Meno oli kyllä niin sujuvaa, olo oli ihan kuin pumpulia ohjaisi, niin kevyesti Milli etenee radalla, ja äänettömästi. Aika oli jotain -10, luokan voittaneella bc Spotilla -15. Spotin vauhdin tietäen meidän aika oli suorastaan loistava, ottaen huomioon, että Milli joutuu aika paljon ponnistamaan joka hypylle pienuutensa vuoksi. Kakkosluokka on nyt sitten varsin mukavasti korkattu, eikun lisää reeniä ja osallistutaan kevään aikana näihin paikalliskisoihin ja katsotaan sitten kesällä mihin ollaan päästy. Jäi kyllä kiva fiilis näistä kisoista :) Kisojen jälkeen saatiin yllätysyllätys vieraita, Lotta ja Naomi ym kävivät piipahtamassa ja kyllähän siitä sitten saatiin ihan mukavasti elämää "päämajaan" :)