Viikonloppuna tuli sitten näyttelyä ylitse tarpeen. Helsingin messukeskuksessa nimittäin kaksi isoa voittajanäyttelyä peräkkäisinä päivinä, lauantaina perinteinen V-09 ja sunnuntaina pohjoismainen PMV-09.

Lauantaina tuomaroi Gunnel Holm ja sunnuntaina ruotsalainen Annika Ulltveit-Moe

Easy Nice'n Wice "Soolo" la JUN EH, su JUN ERI2
Glenhouse's Sanghai Soul "Tyson" su JUN ERI
Hazelmoor Roy Ramses "Luca" la JUN ERI, su JUN ERI
Hazelmoor Peter Pan "Kille" la AVO ERI1 VASERT, su AVO ERI1, PU4, VASERT, vara-CACIB
"Hyväntyyppinen uros. Hyvä pään muoto, kauniit ruskeat silmät. Hyvä runko. Sopusuhtainen koira. Saisi olla hieman paremmin kulmautunut takaa. Erinomaiset liikkeet."
"Mycket tilltalande i prop. Maskulint huvud. Kraftiga ben, kunde ha lite mer hasvinkel. Mycket bra päls. Mycket typiska rörelser."
Hazelmoor Handy Hammer "Nemo", la VET ERI2
"9 vuotias veteraaniuros. Hyvän tyyppinen, kaunis pää ja ilme.Hyvät korvat. Hyvä runko, hyvä etuosa. Painunut selkä, hyvin ahtaat takaliikkeet."
Hazelmoor  Royal Ruby "Helmi" la JUN H, su JUN EH
Hazelmoor Merry Mood "Doomi" la VAL ERI3, su VAL ERI2
Hazelmoor Nonparel Notte "Sony" la VAL ERI4, su VAL ERI4
Hazelmoor Happy Hour "Ziki" la VET ERI2, su VET EH2

Kasvattajaluokka Hazelmoor (Kille, Ziki, Doomi ja Sony) la 1 KP, su 1 KP :))
"1 uros, 3 narttua 4 eri yhdistelmästä. Hyväntyyppisiä, kuitenkin yksi uros raskaampi. Päissä hieman eroavaisuuksi. Hyvät liikkujat."
"4 kombinationer, mycket trevliga modeller, som ger ett mycket trevligt bild som grupp. Fint uppföder resultat."

Onnittelut kaikille menestyneille ja kiitokset taas kerran handlereille, ja suurkiitokset kasvattajaluokan puolesta tehdyistä uhrauksista.

Kasvattajaluokassa oli mielenkiintoinen tilanne, kun Sony herkullisesti juoksuisena kiinnosti Killeä melkoisesti. Mutta kun Kille laitettiin Doomin ja Zikin väliin, niin se olikin ihan nätisti, hyvä keksintö :)

Sunnuntaina oltiin ihan rauhassa ruokailemassa, kun saatiin puhelu, että koirat ottavat verisesti yhteen häkissä. Lähdettiin sitten siitä juoksemaan häkeille silmissä jo irrallaan olevat korvat ja verilammikot. Itse ensin unohdin, että olin jo vienyt Killen autoon. Ensimmäinen ajatus nimittäin oli, että Kille oli päättänyt etsiä tuon ihanaisen Sonyn omin neuvoin ja tullut ulos häkistä aiheuttamaan hämminkiä. Häkeillä päästyä ei kyllä löydetty mistään mitään tappelun jälkiä. Doomi ja Ziki olivat ilmeisesti häkissä keskustelleet kovaäänisesti ja tästä olivat ulkopuoliset rotua tuntemattomat säikähtäneet. Erittäin fiksusti toimineet toimitsijat olivat sitten ottaneet Doomin ulos häkistä ja vieneet sen nauttimaan lisähuomiosta tulospalveluun. Kummastakaan koirasta ei löytynyt edes kuolaa saati sitten verta, joten onneksi säikähdys oli turha.

Muuten ottaen ahtaat häkkitilat ja muutenkin ihmis- ja koirapaljous olivat aika stressaavia. Lauantaina Nemokin tunki itsensä häkistä ulos, kun ympärillä oli ihanan tuoksuisia tyttöjä pilvin pimein. No ihmekös tuo, kun käytävillä ei ollut jalansijaa ja häkitkin oli ihan kylki kyljessä. Sunnuntaina Nemo saikin sitten jäädä kotiin omien tyttökavereidensa kanssa,  vaikka se kyllä selvästi nautti pitkästä aikaa saamastaan huomiosta.