Tänään oli Tampereella Niihaman maneesissa ykköskakkosilla kaksi starttia ja kolmosille yksi. Millin kanssa aamun maksiykkösissä hieno hylky, siis mun niin pieni ohjausvirhe ettei tosikaan, mutta Millihän reagoi siihen ja ohitti yhden hypyn. Muuten tosi kivaa menoa. Tokalta radalta tuli kielto keinulta ja sitten päästin sen irti ja pistettiin vähän vauhtia töppösiin, tuloksena toinenkin kielto A:lta eli tulos kymppi. Mutta vauhtia oli riittävästi, nimittäin kahdesta aikaa vievästä kiellosta huolimatta alle ihanneajan. Ykkösissä oli myös Kati Rimman ja Muusan kanssa, ekalla radalla tökki kepit, tokalla radalla taisi tulla muita pikkuvirheitä.

Kakkosissa oli Laura Sonyn kanssa, tuloslistalta luin tuloksia eli vitonen ja hylly. Mutta päivän paras paukku olikin sitten Jarin ja Lakin hieno nousunolla sijoituksella 3. Päästään siis juhlimaan kunnolla! :)

Kolmosissa ei tainnut olla paljon ausseilla hurraamista, 10-vuotias Rocky kyllä huvitti yleisöä, kun ei malttanut millään odottaa lähtöä ja liiti sitten heti toisella esteellä väärään paikkaan. Muutenkin Rocky näytti pitävän hauskaa Jarin kustannuksella. Lillille taisi tulla 15 aika vauhdikkaalla tavalla.