Taas on aika vierähtänyt pentujen kanssa, 8 viikkoa ikää tuli täyteen lauantaina. Pennut oppivat hienosti talon tavoille, sopeutuvat isojen koirien joukkoon melko kivasti, vaikka Milli ja Fanni ovatkin välillä vähän kovakouraisia otteissaan.

Viime viikolla käytiin eläinlääkärin tarkastuksessa, kaikilla terveet silmät ja muutenkin reippaita ja hyvinvoivia pentuja. Tyttöjen painot 4,6-4,7 kiloa ja poikien 5,5-5,6 kiloa. Eli selkeät erot tyttöjen ja poikien välillä, muutenkin näissä on selkeä sukupuolileima.

Myös pentutestaaja kävi pentuja "kiusaamassa". Varsin keskimääräisä vilkkaita pentuja, ääntä lähtee tarvittaessa, mutta ei mitään dominoivia eikä mitään hirveitä hampaiden käyttäjiäkään. Taistelutahtoa löytyy sopivasti ja ahneutta riittää. Sopivalla sosiaalistamisella ja koulutuksella nämä saa tekemään mitä vaan.

Rekisteripaperitkin saatiin jo kertaalleen, mutta niissä oli niin paljon virheitä että uudet on tulossa lähiaikoina.

Pennuista Lippo ja Tirri etsivät vielä omaa aktiivista kotia, mielellään harrastuksista kiinnostunutta liikunnallista omistajaa. Tirri on laumasielu ja se todennäköisesti kaipaisi myös koiraseuraa. Tarjolla sijoitukseen tai yhteisomistajuuteen.