Viikonloppu oli aika tapahtumarikas, keräilen näitä tuloksia tänne talteen pikkuhiljaa. Myös Rimman pennut muuttivat ilahduttamaan meitä, voi mitä palleroita ja niin kilttejä, kiitos Kati hyvästä alkukasvatuksesta :)

Mutta siis tuloksiin. Takkujen kisoissa Hervannassa olin Lakun kanssa neljä starttia, nousujohteista menoa: hyl, 10, 5 ja 5. Vauhtikin lisääntyy pikkuhiljaa ja aletaan taas olla entisessä kuosissa mammaloman jälkeen

Sony ja Laura korkkasivat kakkosluokan lauantaina tuloksilla 15 ja 20. Seuraavaksi voi ottaa sitten niitä nollia ;)

Pikkuisen Millin kanssa kisattiin sunnuntaiaamun sateessa kaksi ykkösen kisaa. Ekalta nollavoitto, toisen radan keskeytin. Tuo keskeytys johtui siitä, että ohjasin Milliä vähän liian rohkeasti ja se käänsi itsensä ihan korkkiruuville ja tipahti yhden takaaleikkauksen jälkeen huonosti alas ja vingahti. Omat pasmat siinä meni ihan sekaisin ja pelästyin, että se teloi sen viime talvena poikki olleen jalkansa uudelleeen. Mutta siis ei mitään hätää, tehtiin puhdasta nollaa, mutta jätettiin kuitenkin rata kesken, siihen asti oltiin kyllä selvitetty kaikki konkelot ja jäljellä taisi olla lähinnä puomi, muuri, putki ja pari hyppyä.

Millin ura on ollut toistaiseksi varsin lyhyt, kolme starttia. Se on vielä uskomattoman kuuliainen radalla, meillä on nyt kaksi nousunollaa, joten kaipa sitä pitää vielä joku ykkösen kisa ottaa. Odotettavissa ajan kanssa saattaa olla kyllä sinkoilua, sen verran vikkelästi se etenee...

Kolmosissa oli myös Eeva ja Sara, ainakin yksi nolla heille ja meno oli varsin vauhdikasta. Runo on tuonut Saraan selvästi lisää puhtia :)

Janakkalassa esiintyi Miljan jengi, siellä Ginnylle kakkosista eka nousunolla ja Nimbukselle kolmosista tuplanolla. Varsin antoisa viikonloppu siis, onnittelut Miljalle!