Nooran kanssa käytiin Iwonan luona Varsovassa tutustumassa kaupunkiin ja paikalliseen näyttelyelämään. Tulipahan samalla tutustuttua mukavasti paikallisiin ihmisiin, kulttuuriin ja myös hollantilaisiin aussie-ihmisiin. Tavattiin myös 10 vuoden tauon jälkeen Ula ja Rigan siskotyttö Choco.

Tuliaisina reissusta tuotiin Suomeen sisarukset Runo ja Kenny, virallisilta nimiltään Saussurea Social Butterfly ja Saussurea Stop'N Think. Kuvassa Noora sisarukset sylissään, Kenny oikeassa kainalossa, Runo vasemmassa

1247691951_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Niin, eihän sieltä kahta pentua pitänyt tulla, mutta kun tilaisuus osui kohdalle, niin en voinut vastustaa tuota pirteää tyttöä.

Saavuttiin kotiin maanantain puolella puoli kahden maissa yöllä ja pennut olivat tietysti levänneet hyvin lennon ja ajomatkan ajan. Kun päästiin kotiin, niin ne riehuivat neljään asti. Aikuiset ottivat ne varsin hyvin vastaan, Nemon tietysti täytyi taas omia kaikki lelut ja höristä pennuille, mutta kun nämä ovat kasvaneet Iwonan olohuoneessa aikuisten koirien keskellä, niin ne osasivat kyllä ottaa riittävästi etäisyyttä, joten vältyttiin törmäyksiltä. Riehumista on piisannut tähän päivään asti, tänään vähän rauhoittui, kun Kenny lähti katselemaan maailmaa Jossun luokse pariksi päiväksi.

Tuhannet kiitokset Iwonalle ihanasta viikonlopusta ja valloittavista pennuista. Pentujen sukulaisia voi ihailla Iwonan kotisivuilla: http://www.aussie-blue.pl/