Tänään ykköskakkosten iltakisassa ykkösissä Laura ja Sony, Hazelmoor Nonparel Notte, hienosti kaksi nollaa, ensin hyppäriltä sijoituksella 2 ja agilityradalta sijoituksella 3. Onnittelut! Yhtä uupuu ja tämä pari siirtyy kakkosiin :)

Milli, Hazelmoor Qeiju, mitattiin sitten lopulta maksiksi, varpaillaan 45 cm, ja osallistui vain hyppärille. Sieltä nolla ja sijoitus neljäs. Tulipahan kilpailukirjaan sitten merkintä kisauran korkkaamisesta, koska lie tulee lisää merkintöjä. Tosin Milli sitten talloi uudenkarhean kilpailukirjansa ihan kuraan, joten sitä iloa ei kauaa kestänyt.

Milja ja Ginny, Hazelmoor Marmalade Mary oli kakkosissa. Hyppäriltä taisi tulla vitonen ja agiradalta hylky.

Kisojen lopuksi sitten kastuttiin oikein kunnolla, kun jäin töihin kakkosiin. Nyt täytyy varmaan opettaa Millille tuo keinukin, että päästään agiradoillekin. Ajattelin, että otetaan nyt noita hyppäreitä, että opitaan menemään samaan suuntaan, mutta eihän siinä mitään ongelmaa ollutkaan. Ainoa paikka, missä en vielä luottanut koiraan, oli pujottelu, jota en uskaltanut ottaa koira oikealla puolella, vaikka joutui vähän konkeloimaan toiselle puolelle. Täytynee sittenkin katsella syksyn kisakalenteria uusin silmin, sen verran mukavaa oli pitkästä aikaa taas kisata ykkösissä :))

Huomenna jaellaan taas koiria hoitoon eri puolille, lähdetään nimittäin Nooran kanssa koiranhakureissulle...