Tässä on nyt ollut kaikenlaista sutinaa töiden ja koiratouhujen kanssa, että on jäänyt blogin päivityskin huonolle. Tässä välissä ainakin Sony nappasi agilitystä ekan nollansa, Lilli kävi silmäpeilauksessa, Milli korkkasi agilityuransa epiksissä ihan kelvollisesti ja Lakun pennut kasvaa kohisten sekä Rimman vatsa pyöristyy lupaavasti. Kävin myös ulkomailla pentuja katsomassa ja heinäkuussa olis tarkoitus käydä pari riiviötä hakemassa tänne Suomeen.

Mutta se tärkein eli Hazelmoor-viikonloppu lähestyy kovaa vauhtia ja näkeehän sen jo kelien paranemisestakin. Juhannus oli niin surkea, että todennäköisesti ensi viikonloppuna paistaa kuten viime vuonnakin. Yritän itse hinata itseni paikalle lauantaina klo 10, joku siellä todennäköisesti yöpyy jo perjantai-illasta, joten yksin ei tarvitse varmaan olla ennen tuotakaan. Lauantai on varmaan vilkkaampi päivä, moni on sanonut tulevansa käymään silloin, mutta ei voi yöpyä. Mutta bileethän yleensä paranee kun väki vähenee ;)

Valitettavasti paikan saunan piippu on rikki, joten saunomiset täytyy vaihtaa uimiseen. Vepeilijät taitavat olla kisaamassa, joten välineitä ei ehkä ole kunnon reenaamiseen, mutta voihan sitä pulikoida ilman välineitäkin...Mutta maastoja löytyy ja kentällä on tilaa muuhunkin kuin agiliitoon.

Paikalle on syytä tulla omin eväin, mutta toki voitaisiin taas toimia nyyttäriperiaatteella, ettei kaikkien tarvitse tuoda kaikkea. Tähän viestiin voisi kommentoida, mitä voi tuoda yhteiseen tarjoiluun, mä tuon sitten loput :)