Tänään suunnattiin Millin kanssa Valkeakoskelle agilityn epävirallisiin kisoihin tällä kertaa kilpailevien luokkaan. Ja lupauduin mennä myös Kaken kanssa, vaikka kertaakaan en ole sen kanssa agilityä edes kokeillut.

Aloitettiin Kaken kanssa eka rata, jolta tulos 15, en nyt muista mitä kaikkea sieltä tuli, mutta ainakin puomin ylösmenokontaktivirhe, kielto kepeiltä ja vissiin joku muukin kielto. Toka radalla tehtiin kait kanssa 15, mutta tällä kertaa eri virheitä, eli otin kontaktit eri lailla. Tais tulla kepeiltä tällä toisellakin kerralla virheitä.

Millin kanssa sen sijaan tehtiin puhdas rata, mutta hieman yliaikaa, kun Milli luuli puomia keinuksi ja alkoi jarrutella jo ylösmenolla. Tässä tuhrautui varmaan 15 sekunttia. Muuten ihan kivaa menoa. Toka radalla puomi ei ollut enää ongelma, mutta kun vauhtia oli tullut vähän lisää, niin suoran putken jälkeen ohjaaja oli auttamattoman myöhässä ja siitä kielto hypyltä.

Kake sijoittui hienosti neljänneksi ja Milli kolmanneksi noin kahdeksan koirakon joukosta, taisi edellä olevat olla jo kisakokemusta omaavia koirakoita. Tämä oli varsin mukava kokeilu ja tästä intoutuneena ilmoitinkin Millin sitten yhdelle hyppärille, päästään ainakin mittaukseen :)

Ja nyt nukkumaan ja valmistautumaan huomiseen helteeseen Valkeakoskella...