Tässä kaiken kiireen keskellä pistin Nemon aamulla Paulan ja Jossun matkaan kohti Seinäjokea ja australianpaimenkoirien agilityrotumestaruuskisoja. Päivän mittaan ei juuri tuloksia tullut kyseltyä, joten olipa melkoinen yllätys kun tuli onnitteluviestejä Nemolle osuneesta rotumestaruudesta. Jossu ja Nemo olivat siis siellä olleet ainoat 2 nollaa tehnyttä koirakkoa, joten sillä irtosi tämän vuoden rotumestaruus. Kotiintuliaisina on siis superhieno aussieagilityruusuke :) Täytyy kyllä sanoa, että melkoinen yllätys oli, onhan Nemo jo kuitenkin veteraani-ikäinen. Tällä parivaljakolla on kuitenkin asennetta ja Jossu onkin varmaan tehnyt ihan hartiavoimin työtä käännellessään liitokonetta kinkkisellä hyppärillä, jossa moni muu hylkääntyi. Tämä tuplanolla nyt sitten tarkoittaa myös sitä, että Nemo saattaa lähteä kesällä Tornioonkin taas sm-kisoihin.

Myös Paula ja Lilli onnistuivat toisella radalla tekemään puhtaan nollaradan ja yhteistuloksena taisivat olla neljänsiä. Niin ja olihan siellä pappa-Rockykin, joka sijoittui hienosti yhteistuloksissa kolmanneksi. Onnittelut kaikille koirakoille!

Ja tässä Paulan ottama kuva ylpeänä hymyilevästä mestarista. Huomatkaa upean ruusukkeen värien harmonia Nemon värin kanssa :)

1241382147_img-d41d8cd98f00b204e9800998e