Jaana ja Doomi (Hazelmoor Merry Mood) korkkasivat tänään maxi2-luokan kahdella vitosradalla. Ilmeisesti osaaminen on sillä tasolla, että nolliakin voi olla odotettavissa. Onnittelut!

Ja Pinin voinnista on tullut paljon kyselyitä. Eilen olin kovasti huolissani ja valmis viemään viimeiselle matkalle, mikäli sen vointi ei kohene nopeasti, sillä oli selvästi hankala olo. Nesteytin sen vielä kerran yöllä ja aamulla sille kelpasi jo juotavakin ja pehmeä syötävä. Tänään se on selvästi parempi, mutta täytyy nyt rauhassa seurailla tilannetta. Tänään asiaa enemmän tutkittuani tulin siihen tulokseen, että ilmeisesti kyseessä on sylkirauhasen tulehdus, joka aiheutti sen, että se ei suostunut aukaisemaan suutaan, eikä ottamaan sinne mitään. Nyt antibiootti on tehonnut ja sen olo on selvästi paranemaan päin. Se jopa yritti vähän voipuneena ottaa osaa Millin ja Nemon leikkeihin.

Täytynee huomenna ottaa yhteyttä taas lääkäriin ja pyytää tarkempia ohjeita tuon hoitamiseen, nythän ohjeet tuli vähän sitä silmällä pitäen että kyseessä olisi ollut maksan toimintahäiriöstä johtuva huono olo. Toivottavasti kyse ei ole ainakaan suoranaisesti maksasta, sillä sen toipuminen elokuisesta maksashunttileikkauksesta on tähän asti ollut kyllä positiivisen nousujohteista. Pidetään siis peukkuja, että tästä selvitään vaan säikähdyksellä ja Pini saa vielä pursua elämäniloaan. Kiitos kaikille myötäelämisestä.