Lauantaina 23.8.2008 Hämeenlinnan KV-näyttelyssä näytillä Laku ja Kille italialaisen rouvashenkilön arvosteltavana. Ja ei olisi voinut paremmin mennä, tuloksena:

Hazelmoor Peter Pan "Kille" JUN ERI1 PU1 SERT ROP
Hazelmoor Janet Jackson "Laku" VAL ERI1 PN1 CACIB VSP

Killen arvostelun käännös: "Tyypillinen pää. Hyvät mittasuhteet. Hyvät silmät ja korvat. Kiinteä kaula. Hyvä ylälinja ja runko. Jo nyt hyvin kehittynyt rintakehä. Hyvä takaosa ja hyvät liikkeet"

Laku: "Tyypillinen pää ja kaunis ilme. Hyvät silmät, korvat ja kaula. Hyvä ylälinja ja runko. Hyvin kulmautunut takaosa ja hyvin kehittynyt rintakehä. Kiinteät liikkeet ja hyvä karva"

Killelle siis toinen kotimainen näyttely ja toinen serti, ei hassummin tälle vielä hyvin keskeneräiselle ja karvattomalle 14-kuiselle pikkupojalle, ei vielä edes koipeaan nosta. Käytiin kääntymässä myös ryhmäkehässä harjoitusmielessä ja päästiin sieltä nopeasti pois ja kotiin. Killen kanssa syksyn suunnitelmissa oli käydä muutama näyttely harjoittelemassa ennen Killen varsinaista muuttoa Pirkkalaan Tessan kaveriksi. Nämä harjoitukset tuottivat jo tarvittavat pari sertiäkin, joten nyt saa poika vaan kasvaa ja kehittyä ja nauttia uuden perheensä täydestä huomiosta ja keskittyä uuden reviirinsä tarkkailuun terassilta :)

Sunnuntaina 24.8.2008 Valkeakosken kaikkien rotujen näyttelyssä arvosteli virolainen Maret Kärdi seuraavasti:
Hazelmoor Qasimir "Kake" JUN H
Hazelmoor Nonsense News "Sulo" NUO H
Sentikki Domino "Domino" AVO EH1
MontRose Moment Blue VET EH1
Hazelmoor Lime Lemonade "Lilli" AVO ERI1 PN2 VSERT

Paikalle oli 6 vuoden näyttelytauon jälkeen saatu myös Rocky-pappa, joka tuomarin mielestä oli liian sporttisessa kunnossa saadakseen ERIn, hyvä näin, sillä tämä kohta 9-vuotias on täydessä kunnossa vielä kisatakseen agilityä. Muuten Rocky esiintyi ihan kivasti, joten eiköhän tämä pappa vielä palaa toistekin kehiin, vai mitä Jari?

Varkaudessa kävi näytillä myös Taavi, Hazelmoor Noblesse Noel EH:n arvoisesti.