Nyt on kyllä niin paljon päivitettäviä tuloksia, että toivottavasti muistan kaiken :)

Ensinnäkin... Tänään leivottiin uusi muotovalio Järvenpään näyttelyssä. Siellä australialainen Diane Fenton valitsi Huugon (Hazelmoor Mozzarella Moon) ROPiksi sertin kera. Ja kun tämä oli nyt se viimeinen serti ja luonnetesti on suoritettuna, niin Huugoa saa nyt kutsua tittelillä MVA. Hieno homma, suuren suuret onnittelut Erikalle ja Huugolle valioitumisesta ja ROPista. Huugon arvostelu: "Excellent dog. Excellent body & angulation. Very good head and ears. Good coat and texture. Very good movement overall. Excellent specimen of the breed".
Huugo ehti nyt ensimmäisenä tästä M-pentueesta valioitumaan, toivottavasti sisarusparvesta muutkin yltävät samaan, ainakin hyvältä näyttää. Samassa näyttelyssä oli myös Suffeli (Hazelmoor Lady Lollipop), joka sai EH:n.

Eilen samassa paikassa oli myös näyttely, siellä paikalla useampi Hazelmoor-koira, tässä tuloksia:
Hazelmoor Poker Player "Bingo" JUN ERI1 PU4
Hazelmoor Mister Muffin "Kaapo" AVO EH1
Hazelmoor Lime Lemonade "Lilli" AVO ERI2
Hazelmoor Marmalade Mary "Ginny" AVO ERI1 PN1 SERT VSP
kennel Hazelmoor 1 KP ROP-kasvattaja.
Kasvattajaluokan arvostelu: "Nice group of aussies. Generally pleasing heads, good body shapes. Excellent bone throughout the group. A bit of variance in ear carriage. But overall an excellent group of dogs, that the breeder should be proud of"

Tässä viikolla Marikki ja Fede (Hazelmoor Nobleman Noah) kävivät läpäisemässä BH-kokeen, joten edessä on toivottavasti vähän isommat kokeet. Onnittelut!

Eilen vesipelastuskisoissa Maskussa Anne ja Stella (Hazelmoor Koh-I-Noor) ottivat alokasluokasta täydet 100 pistettä ja saivat siten matkalipun avoimeen luokkaan. Onnittelut. Tänään samassa paikassa Paroni (Hazelmoor Jummi Jammi) jäi harmittavan yhden pisteen päähän avoimen luokan ykköstuloksesta. Doomi osallistui myös ekoihin voittajaluokan kisoihin, mutta liikkeet eivät vielä sujuneet rutiinilla ja tulos jäi saamatta.

Eilen Kangasalla oli Laura ja Lempi (Hazelmoor Kismet Kisses) alokasluokan jälkisoissa saaden kakkostuloksen ja koularin JK1. Tottispisteet olivat huimat 95 ja esineet täydet. Muutama keppi jäi nostamatta metsästä. Onnittelut siis koularista!

Tänään Tampereella oli tokokisoissa Paula ja Lilli (Hazelmoor Lime Lemonade) saaden avoimesta luokasta 182 pistettä ja ykköstuloksen. Sijoitus oli 2. Onnittelut!

Niin ja vielä, juhannuksena Milja oli ollut agiliitämässä Ginnyn (Hazelmoor Marmalade Mary) ja Nimbuksen (Hazelmoor I Black Shadow) kanssa Rokualla. Ginnylle yksi kakkosluokan voitto 5-tuloksella ja Nimbukselle yksi nolla kolmosista. Onnittelut näistäkin palkinnoista!

Toivottavasti tässä tuli nyt kaikki, jos jotain unohtui, niin eiköhän siitä joku kohta huomauta! Melkoista porukkaa tämä, ei oikein meinaa päivityksissä mukana pysyä, kun ehtivät niin moneen paikkaan ja lajiin :)))