Tampereella kisattiin Niihaman maneesissa seuraavasti. Tuomareina Jokinen ja Jalonen.

Kakkosissa Paula ja Lilli (Lime Lemonade) agiradalta HYL ja hyppäriltä nolla sijoituksena toinen ja siis eka nousunolla kohti kolmosluokkaa. Onnittelut!

Kolmosissa Paula otti sairastuneen Jossun paikan Nemon ohjaajana. Ilman yhtään reenikertaa lähtivät hyppärille. Meno oli kyllä komean vauhdikasta, mutta tuloksena hylky, kun Nemo hyppäsi pituuden siivekkeen väärältä puolelta ja se jäi korjaamatta.

Itse ohjasin Nemon myöskin ilman yhtään kontaktiharjoitusta agiradalla, tuloksena hylky, kun Nemo pomppasi mun ollessa liian takana A:n alastulon ja ampaisi edessä ansana ammottavaan putken väärään päähän.

Lakun kanssa sen sijaan hyppäriltä vitonen yhdellä kiellolla, ohjaaja ahnehti takanurkassa liian tiukan kurvin ja Lakuhan kääntyi juuri sinne minne minäkin. Muuten upeaa menoa. Agiradalla sen sijaan muistin olla vähän tarkempana ja kontaktit onnistui täydellisesti, tuloksena nolla sijoituksena kovassa joukossa 7. Maksikolmosia oli yli viisikymmenta ja nolliakin taisi tulla aika paljon, joten olen tuohon sijoitukseen kyllä äärimmäisen tyytyväinen, kontaktit oli kuitenkin hitaat. Se oli Lakulle jo viides nolla kolmosista, ja noita vitosiakin on kertynyt jokunen, tosin ei noita kisojakaan ihan vallan kauheasti vielä ole kolmosista kertynyt, kun vasta syksyllä sinne noustiin.