Lauantaina käytiin Turussa agiliitämässä, Nemolle Jossun kera 2xhyl ja 5, Lakun lähdöt jouduttiin perumaan juoksun vuoksi. Reissun päätarkoitus oli hakea Ziki mammalomalle. Jaana toikin Zikin paikalle hauskasti puettuna kaulaliinaan, jossa oli teksti "Taistelen ylipainoa vastaan!". Voisiko olla osuvampi teksti Zikille, jonka vatsa kieltämättä on melko suuri. Ziki näytti ottavan tekstin aiheuttaman hilpeän huomion varsin iloisesti vastaan, se nimittäin esitteli suurta vatsaansa iloisesti maneesihiekassa kierien.

Tampereelle tullessa Ziki tuli taloon omistajan elkein. Se vei kaikki pehmolelut ja luut ja vahti ruokasäkkiä. Nemo taisi jo tietää Zikin näyttelemisen, eikä oikein jaksanut ottaa siitä pulttia, mutta Killeä varsinkin pehmolelujen vieminen selvästi harmitti. Se aikansa väisteli Zikin urahduksia, mutta pian totesi, että tuo iso mammahan vaan bluffaa eikä selvästikään kerkiä liikahtamaankaan, jos nopeasti varastaa lelun sen nenän edestä. Hyvin nopeasti lauma oli järjestyksessä, tosin onneksi Laku on juoksuhoidossa, sen huumorintaju olisi saattanut olla koetuksella kun uusi kuningatar käveli muina miehinä sisään.

Olen mittaillut Zikin lämpöjä, pieniä heilahteluja 38 asteen molemmin puolin, mutta muuten näyttäisi siltä, että synnytykseen on vielä aikaa. Ziki on varsin hyväkuntoinen, lenkkeilee mielellään ja ruoka maittaa. Joten odotellaan ja seuraillaan tilannetta rauhassa...