Taas on kisailtu vähän siellä sun täällä:

Korpilahdella toko-kisoissa Sari ja Janda (Glenhouse's Jamboree) korkkasivat kisauransa pistein 127 ja 3-tulos. Onnittelut! Eikun lisää reeniä ja alkaa ykköstuloksia tippumaan!!

Helsingissä agilitykisoissa Iida ja Gitta (Hazelmoor Hobnob Hassle) kisasivat maxi-ykkösissä tuloksena pari vitosta. Yleensä vitosputkea seuraa nollaputki, joten eikun uusiin koitoksiin :)

Nokialla kisattiin agilityn Pohjois-Hämeen piirinmestaruuksista. Starttasin pitkästä aikaa Nemon kanssa, eka radalta ihan kauhea hylly, tokalta ihan hyvä vitonen, ohjaaja vaan tuuppas koiran väärälle puolelle keppejä. Joukkueradoilla oltiin joukkueessa Lillin, Nemon ja Lakun kanssa. Paula ja Lilli ottivat vitosen yhdellä kiellolla ja siitä huolimatta hyvällä ajalla. Johanna ohjasi vaihteeksi Nemoa ottaen hyvän nollan samoin minä Lakun kanssa. Lisäksi joukkueessamme oli bc Muska. Joukkueen tulos laskettiin kolmesta parhaasta tuloksesta, joten meidän tulokseksi tuli 5, Takkujen joukkue oli piirinmestaruuskisassa kolmantena vitostuloksella mutta paremmalla ajalla. Tuossa kyseisessä joukkueessa oli mm. Jari Rockyn kanssa, jotka ottivat hienon nollan.