Agiliidot jatkuivat Tampereen Hervannassa. Maxi-kolmosissa tuomarina Tuomo Pajari. Jossu ja Nemo ekalta radalta harmillinen vitonen, viimeinen rima tippui tiukassa kurvissa. Aika olis riittänyt komeasti voittoon asti. Minä ja Laku kyllä mentiin rata oikeassa järjestyksessä, mutta rimoja tippui matkalta kahdesti ja alastulokontaktit oli yön aikana unohtunut, tuloksena 20. Toinen rata olikin hyppäri, sieltä Jossu keskeytti Nemon kanssa, kun meno oli yhtä huutoa. Lakun kanssa otettiin puhdas nolla, jolla sijoitus 5. Viikonlopun tuloksena Lakulle siis neljästä startista 3 nolla, joista yksi voitto ja siis mahdollisuudet AVA:an on sittenkin olemassa. Lakun kanssa on kyllä kiva kisata, se on niin kuuliainen ja korjaa monesti ohjaajan virheet.

Hyvinkäällä oli ryhmänäyttely, jossa tuomarina Barbara Larska Puolasta
Hazelmoor Lookalike Lily "Kerttu" AVO ERI1 PN1 VSP
Hazelmoor Kola Karamel "Fasu" AVO ERI3
Hazelmoor Jelly Jar "Irene" VAL ERI2
MontRose Tawny Daylily "Greetta" VET ERI1 PN3 VET-ROP
Onnittelut Kertulle VSP:stä ja Greetta-mummulle veteraanivoitosta. Oispa ollut kiva nähdä nämä kaksi punaista "tyttöstä" yhtäaikaa kehässä. Ilmeisesti Kertun nimi on osunut kohdalleen :)

Ja vielä tekstari kertoi, että Terhi ja Rasmus (Hazelmoor Kiefer King) olivat möllitokossa pokkaamassa alokasluokan voiton 199 pisteellä. Onnittelut!