Avasin tän blogin, kun on itsekin kiva sitten muistella, että mites se pentue kasvoikaan. Eli tarkoitus olis seurailla tässä Hazelmoor O-pentueen syntymää ja kasvua. Emänä on Irene, Hazelmoor Jelly Jar ja isänä Petu eli MontRose Hello World.

Hain Irenen lauantaina tänne vähän asettumaan ajatuksena, että tiistain-keskiviikon tienoilla vois sitten synnyttää. Sunnuntaina yllätyksekseni mittasin lämmöt ja alle 37. Eli Irene olikin jo sitä mieltä, että kohta tulee. Soittelin eläinlääkärille ja varmistin päivystyksen, mutta menimme kuitenkin illalla nukkumaan sillä mielellä että aamulla katsellaan taas ja odotellaan.

Puolenyön aikaan Irene alkoi supistella ja eka pentu syntyikin puoli yhden aikaan. Synnytys oli erittäin helppo, Irene vaan makoili ja ponnisti ja pentu tulla tupsahti. Se oli nätti punamerle uros, painoa 340 g. Siitä vajaan tunnin päästä tuli toinen, punainen uros, jolla painoa 350 g. Kahden maissa tuli kolmas punainen uros, joka oli vähän isompi, painoi 400g. Tän jälkeen vatsa tuntui tyhjältä, tarjosin Irenelle ruuan, joka menikin iloisesti alas. Kaikki hyvin, joten menin nukkumaan ja jätin Irenen hoitelemaan pentujaan. Vähän se oli levoton ja ihmeissään, mutta ymmärsi kyllä toimia suhteellisen oikein ensikertalaiseksi. Kävin tunnin välein kuitenkin tarkistamassa, että kaikki oli hyvin. Aamulla vähän sitten väsytti.

Noora nimesi pennut samantien. Niistä tuli Onni, Oiva ja Ove. Kuvia löytyy mun kotisivujen Puppies-kohdasta, lisään tännekin kunhan vähän kasvavat.

Toistaiseksi pentujen kanssa on mennyt hyvin. Vähän harmittaa kaikkien niiden puolesta, jotka odottelivat kieli pitkällä tyttöpentuja. Niitä ei nyt tällä kertaa tullut, vaikka kaikki sormet ja varpaat olivat niiden puolesta pystyssä. Muillakin kuin mulla :)