Pennuilla ikää tänään 7 päivää ja muistuttavat uskomattoman paljon marsuja. Imukalusto on päässä hallitseva ja jalat on kuin narut, joilla pystyy juuri ja juuri hinaamaan itsensä maitohanan ääreen ja sitten köllähtämään siitä vatsansa viereen päiväunille. Pennuilla nyt painoa seuraavasti: Onni 900 g, Oiva 980 g ja Ove 1050 g.

Väreiltään pojat ovat aivan ihania, punaisten poikien punainen väri on hyvin vahva, jopa tummempi kuin äidillään. Punamerlellä läntit rungossa ovat myös tummat. Tan-väri puskee jo nyt läpi poskista ja jaloista ja nenäpigmenttikin alkaa lupaavasti täyttyä. Pojat näyttävät oikein mukavilta. Tuskin maltan odottaa niiden nousemista vahvoille jaloilleen.

Pentujen sosiaalistaminen on lähtenyt hyvin käyntiin, ensimmäisen viikon aikana niitä on käsitellyt toistakymmentä eri ihmistä. Tänään Jenni ja Jaakko vierailivat ja Jenni urakoi kynsienleikkuun. Omalta osaltani pentujen pitely odottelee ensi viikkoon, torstaina pääsen korjaamolle, jonka jälkeen normaali elämä toivottavasti taas sujuu ja pystyy puljaamaan pentujen kanssa normaalisti, saati sitten ulkoilemaan aikuisten kanssa. Eiköhän näistäkin saada tyypillisiä Hazelmoor-koiria hazel-huutoineen :)

Jarikin kävi kylässä videokameran kanssa ja asensimme "studion" paikoilleen. Tässä päivän saalis:

Onni, Oiva ja Ove 7 pv

417232.jpg

417233.jpg

417234.jpg