Aija matkusti pentulauman kanssa viime torstaina tänne Tampereelle tarkoituksena vierottaa Neve pennuista ja aloittaa sisäsiisteyden opiskelu pikkuhiljaa. Matka oli mennyt hyvin ja tutustuminen uuteen ympäristöön sujui varsin reippaasti ja kivuttomasti. Hetkessä pennut totesivat paikan mukavaksi ja kävivät nukkumaan. Ainoa takapakki tuli sisäsiisteyden suhteen kun pennut päättivät käyttää koiranpetiä bajamajana. Kelikin oli sen verran surkea, että ulkoilemaan ei ollut innostusta. Lauantaina saimme Lotan ja Aijan avustuksella pentuaitauksen pihaan rajattua ja voi sitä riemua, kun pennut päästelivät kostealla nurmikolla. Ilmeisesti sisäsiisteydestä oli kuitenkin jotain pientä ajatusta, sillä varsin nopeasti ne omaksuivat tavan tehdä tarpeensa mieluummin ulos kuin sisälle.

Pennut sujahtivat varsin helposti taas tähän mun laumaan ja osaavat taitavasti käyttäytyä isompien koirien kanssa. Viikonloppu meni non-stop-vierailijoiden seurassa, joten pennut saivat hevoskuurin sosiaalistamista. Varsin reippaita ja sosiaalisia pentuja ja uskomattoman tasainen pentue luonteen ja rakenteen puolesta. Kiitos paljon siis Aijalle ja Nevelle, jotka tämän pentueen alkutaipaleesta vastasivat loistavalla menestyksellä.

EIlen laitoin rekisteröinnin menemään kennelliittoon ja jo tänään pentue näkyy koiranetissä. NImet päivitin myös niiden omalle sivulle. Vielä yksi urospentu on vailla kotia, mahdollisuus myös yhteisomistukseen. Kuvia yritän ottaa jossain välissä lisää...