Tässä uudenvuoden räiskettä kuunnellessa on hyvä vihdoinkin päivittää blogia. Päivitykset laahaa pahasti jäljessä, koska ajantasaisempi tiedottaminen on siirtynyt facebookin puolelle. Oltiin koirien kanssa päivällä mökillä ja siellä vauhtia piisasi sen verran reilusti, että nyt jaloissa makaa varsin raukeita koiria. Juurikaan nuo eivät paukkeesta välitä, mutta ulkoilut on nyt loppuillan pelkkiä takapihapissatuksia, etteivät sen enempää paukuista innostuisikaan.

Mutta vähän päivittämättä jääneitä tuloksia tähän keräilin:

Näyttelyistä ensin Aussie Open 13.11.2011 Lohjalla, jossa edustus oli aika vähäinen, mutta siellä sijoittuneita olivat punamerleissä nartuissa Naomi (Hazelmoor Neat Naomi) neljänneksi, ja punaisissa nartuissa Nova (Hazelmoor Qastanja) myöskin neljänneksi.

Jyväskylän KV-näyttelyissä 19.-20.11.2011 paikalla vain Fuuga (Hazelmoor Viva La Verdi), jolle lauantaina Rita Reyniersiltä NUO ERI2 ja sunnuntaina Marja Talvitieltä NUO ERI1 SA PN2 SERT CACIB ROP. Paljon onnea siis Erikalle ja Fuugalle upeasta näyttelyvuodesta!

Helsingin Messukeskuksen voittajanäyttelyissä 3.-4.12.2011 lauantaina tuomaroi Juan Naveda Espanjasta seuraavasti:
Hazelmoor Via Voyage "Esco" JUN EH
Hazelmoor Viva La Verdi " Fuuga" JUN ERI2

Ja sunnuntaina Elina Tan-Hietalahti seuraavasti:

Hazelmoor Vice Versa "Sasu" JUN ERI3
Hazelmoor Via Voyage "Esco" JUN EH
Hazelmoor User Unknown "Nuka" NUO EH
Glenhouse's Sanghai Soul "Tyson" VAL ERI3
Hazelmoor Handy Hammer "Nemo" VET ERI1 VSP-VET
Hazelmoor Viva La Verdi "Fuuga" JUN ERI3
Hazelmoor Vivian Vixen "Viivi" JUN EH
Hazelmoor Unlike Anyone "Maisa" NUO ERI2
Hazelmoor Merry Mood "Doomi" VAL ERI3
Hazelmoor Happy Hour "Ziki" VET ERI1 ROP-VET
kasvattajaluokka Hazelmoor 1

ja silmätarkastuksissa ovat käyneet:

Glenhouse's Toccata "Manta", Hazelmoor Natty Napkin "Rini", Hazelmoor Nefertiti Nia "Neve", Hazelmoor Poker Player "Bingo", Hazelmoor Qastanja "Nova" sekä W-pentue. Kaikilla terveet silmät.

Toko-kisoissa ovat käyneet ainakin EVL:ssä Hazelmoor Koh-I-Noor "Stella" ja Hazelmoor Roy Ramses "Luca" metsästämässä ykköstuloksia toistaiseksi onnistumatta. Ja alokasluokassa Hazelmoor Tanita "Liitu", jolle hienosti kolmas ykköstulos ja siten TK1.

Agilityrintamalla on ollutkin sitten aktiivisempaa, joitakin nollia on tahkottu, mutta parhaat saavutukset on osunut Puolan sisaruksille eli Varjolle ja Ruulle (Saussurea Stop'N Think ja Social Butterfly), joista Varjo nousi hienosti muutamalla kisalla kakkosiin ja Ruu on ottanut jo kaksi nollavoittoa kakkosistakin, joten nämä ovat hyvää vauhtia menossa jo kohta kolmosiinkin. Onnea sinnekin!

Loppuvuoden ikävä uutinen oli kun kasvatustyöni kantanarttu ihana MontRose Tawny Daylily eli Greetta nukkui itsenäisyyspäivänä ikiuneen muutamaa päivää vailla 13-vuotiaana. Greetta oli koira, joka jätti ison jäljen sydämiin, ja jonka vaikutus Hazelmoor-koiriin on korvaamaton. Suuri kiitos siis Kelseylle merten taa, kun lähetti tämän kultakimpaleen tänne meille ja kiitos myös Tainalle, joka huolehti Greetasta sen koko elämän ajan.

Ja vielä lopuksi pentukyselijöille tiedoksi, että tässä odotellaan Fannin juoksun alkamista milloin tahansa, toivottavasti nyt tekee ajallaan tammikuussa, muuten täytyy pentusuunnitelmat siirtää kesään.

Muuten kiitos kaikille kasvattien omistajille kuluneista vuosista, hienon kiitoksen sain messarissa, laitettakoon linkki tännekin. Ja toivotan myös oikein antoisaa vuotta 2012!