Kaikenlaista tapahtunut tänä viikonloppuna. Pentulaumasta jäljellä enää yksi, Viivi, joka sujahti ilman mitään ongelmia isojen koirien laumaan. Varsin helpolta tuntuu tämä pennun kasvattaminen, kun Laku-emo siivoaa jäljet, Nemo-eno hoitaa vahtimisen, ettei pentu tee pahojaan ja Fanni toimii puruleluna, Milli ja Tirri leikittää leluilla ja juoksuttaa pitkin pihaa. Viivi on varsin pikkuvanha pentu, sen olemassaoloa ei juurikaan edes huomaa.

Muut pennut lähtivät Turun seudulle, Hyvinkäälle, Valkeakoskelle, Leppävirralle, Lahteen ja yksi jäi Tampereellekin. Kivat kodit taas pennuilla, joten eiköhän näistäkin kuulla vielä myöhemmin :)

Sitten muitakin asioita. Talluskylässä jossain Pohjois-Savossa päin luonnetestissä tuomaroimassa Kerkkä ja Kilpeläinen. Paikalla Lotta ja Naomi, joilla ei ollut tänään yhtä hyvä päivä kuin eilen. Testi keskeytettiin, koska Naomi ei ollut lainkaan oma itsensä, mikä lie häirinnyt tyttöstä. Mutta Liisa ja Taavi, Hazelmoor Noblesse Noel, suorittivat testin varsin kivasti, 155 pistettä ja laukausvarma. Onnittelut siis Liisalle ja Lassille varsin mukavasta koirasta :)

Jaana ja Doomi kävivät kokeilemassa onneaan Vepen SM-kisoissa. Tälläkään kertaa onnistuminen ei osunut kohdalle, vaan yksi liike nollille. Vepessä se voi olla parista sentistä kiinni. Mutta varsin hienoa, että Jaana jaksaa pitää aussieden lippua korkealla  ja edustaa rotuamme tässäkin lajissa. SM-kisoihin pääsy on jo sinänsä saavutus ja Jaana on tainnut olla siellä vuodesta toiseen kahdella eri koiralla :)

Ja sitten vielä MH-juttuja. Viime viikonloppuna MH-luonnekuvauksessa kävi Vili, Easy Jailhouse Rock ja Make, Easy Make My Day ja nyt Tyson eli Glenhouse's Sanghai Soul. Elokuun alussa kuvauksessa kävi myös Luca, Hazelmoor Roy Ramses. Näistä yritän myöhemmin kirjoitella lisää.