Viikonloppu hurahti ohi silmien kyllä aika vikkelään. Vieraita kävi ennätysmäärä pentuja ihastelemassa ja sosiaalistamassa. Tenne kävi myös testaamassa taas pennut, kiitos paljon! Viivi ja Wagner ei niin kovasti innostunut testaajan touhuista, mutta muut viisi pentua osoitti ihan kohtuullisen kivaa toimintakykyä. Viivi on vähän muita jäljessä kehityksessä ja se varmaan selittää tuon innostumattomuuden. Wagneria ei vaan muuten sattunut huvittamaan juuri tuolla hetkellä.

Näyttelyrintamalla oli Heinolassa paikalla:

Easy Nice'N Wise "Soolo" NUO EH1
Easy Jailhouse Rock "Vili" AVO ERI PU2 varaSERT
Hazelmoor Kola Karamel "Fasu" AVO ERI1 PN1 SERT ja ROP! Oikein paljon onnea!

Jaana ja Doomi kävivät muistuttelemassa vepeä voittajan ykköstuloksen 93 pistettä verran, jolla irtosi myös luokkavoitto.

Valkeakoskella puolestaan agiliidettiin. Ykkösissä Katille ja Muusalle toinen nousunolla, sijoitus kolmas. Millin kanssa kakkosissa ensin ihan kauhea rata 25 virhepisteellä, tokalta radalta sitten kontakteja varmistellen nollavoitto ja menolippu kolmosiin. Kolmosissa tuurasin Paulaa Lillin ohjaajana ilman sen ihmeempää reeniä, sieltä tuloksena 10 kahdella kiellolla, mutta mukavahan Lilliä oli viedä kun intoa löytyy ;)