Onpa tässä jäänyt taas blogi päivittämättä. Viikko sitten viikonloppuna agilityssä Mari ja Fasu, Hazelmoor Kola Karamel, nousivat kakkosiin. Onnea!

Lauantaina Lilli ja Stella hurmasivat Tampereen tokokisoissa, ei niinkään tuloksillaan vaan olemuksellaan ;). Lillille kakkostulos ja Stellalle kolmos. Joten tsemppiä vaan lisää voivotteluluokkaan!

Sunnuntaina olin Tampereen agilitykisoissa, Millin kanssa yliajalla 10 ja hylly. Lakun kanssa hylly. Millin kanssa kävi haaveri, kun tallasin sen varpaille takaaleikkauksessa. Ja hylly tuli kun se taas kerran kääntyi mutkaputkesta kesken takaisin, se on niin pieni, että se mahtuu hyvin tekeen tuollaisen, jos vaan mä en malta odottaa että se ehtii loppuun asti ennen mun liikettä. Siitä sitten ohjaus hajosi ja jätettiin yksi hyppy väliin ja jatkettiin vaan reippaasti loppuun asti. Lakulle muuten upea rata, mutta mä ohjasin sen alussa ansaputkeen väärään päähän, loppurata hienosti ja rohkeaa ohjausta ja kulki varsin kivasti.

Sunnuntaina aussieyhdistyksen vuosikokouksesta sain viestiä, että minut on valittu vuoden kasvattajaksi (en oo ihan varma tuosta tittelistä, mutta näyttelytulosten perusteella se valittiin). Kiitos tästä kuuluu  pääosin tuonne Turun suuntaan, josta suurin osa näistä kasvattajaluokan tuloksista ja luokkaan osallistujista on tullut. Joten kiitos varsinkin Jaanalle ja Lauralle koirineen sekä Erikalle, joka on tainnut olla melkein joka kerta myös mukana esittämässä. Niin ja tietysti myös kaikille muille, jotka ovat uhrautuneet kasvattajaryhmiin!

Pennut voi varsin paksusti. Ne on ollut ihan huomaamattomia tän kuluneen viikon, ääntäkään ei pääse, Sony hoitaa niin tunnollisesti. Ekalla on silmät raollaan ja kohta alkaa sitten se varsinainen liikehdintä ja elämä ja sotkut ;)