Nooran kanssa lähdettiin torstai-iltana Ryanairilla kohti Riikaa. Siellä meitä vastassa oli SenTikki-kennelistä Inga. Edellisestä vierailusta olikin melko tarkkaan päivälleen 10 vuotta, nimittäin silloin käytiin Maaritin kanssa hakemassa Riga ja Ama samasta paikasta. Nyt käytiin katsastamassa Ingalla olevat Muikun pennut, kun Inga on useasti meitä sinne pyytänyt vierailulle ja nyt tuo Ryanair lentää sopivasti suoraan Tampereelta Riikaan. Nooralla oli tarkoitus käydä katsomassa myös Ingan hevosia Ingan tyttären Annan kanssa, mutta valitettavasti vain aika loppui kesken. No jos tuo lentäminen on noin helppoa ja ennenkaikkea halpaa, niin reissunhan voi toki tehdä toistekin ja varata vähän enemmän aikaa. Ylläpito ja puitteethan on paremmat kuin missään 5 tähden hotellissa, joten suuri kiitos Ingalle, reissu oli kerrassaan ikimuistoinen ja sykähdyttävä.

Ja sitten tietysti täytyy vielä kiittää erityisesti Erikaa, joka mahdollisti meidän reissuun lähtemisen lupaamalla hoitaa reissun kanssa tarkalleen samalla päivälle ajoittuvan Lakun siemennyksen järjestelyt. Ja vaikka sperman tuonnissa oli erinäisiä ongelmia, niin tavara saatiin kuitenkin onnellisesti määränpäähänsä. Kiitos siis Erika, ilman sinua reissumme olisi voinut jäädä tälläkin kertaa tekemättä :)

Ja kamera oli tietysti mukana, kuvaajana enimmäkseen Noora. Jos kaikkien koirat olisi yhtä hyvin koulutettuja kuin siellä, niin aussien valokuvaaminen olisi helppoa kuin mikä. Tässä kaikki paikalla olleet aikuiset aussiet yhteiskuvassa, jonka aikaansaaminen tapahtui miltei yhdellä käskyllä.

Ja tässä pentujen touhuja