Pitkästä aikaa ehtii hetkeksi istahtamaan tähän koneelle. Pennut siis on kaikki maailmalla. Viimeisenä lähtivät Rommi, joka jäi tähän Tampereelle ja Ruuti, joka muutti Kuivastolle Orimattilan suuntaan. Kumpikin säilytti vanhan nimensä.

Talo siis hiljeni ja rauhaa vielä lisäsi Millin ja Lakun juoksut, joka aiheutti sen että Nemo pääsi maalle hoitoon Jossun hoiviin. Nyt siis on vaan kolme koiraa, joka tuntuu viidentoista jälkeen aika vähältä ;)

Pennuilla on uusissa kodeissaan tuntunut menevän mukavan normaalisti. Rommi kävi tänään kyläilemässäkin ja vaikka keli oli aika harmaa, niin otettiin muutamia kuvia. Tässä Rommin aika makee liikekuva, joka kelpaa kyllä julkaista malliesimerkiksi siitä miltä näyttää aussien tasapainoinen ja liioittelematon ravi.Ja tänään agiliidossa Nemo ja Jossu hienosti hyppäriltä nollalla sijalle 4. Toiselta radalta hyl. Lillille kaksi vitosta.

Ja terveystuloksiakin on tullut uusia, Oivan eli Hazelmoor Open Option lonkat B/B ja kyynärpäät 0/0. Ja aikaisemmin Luna eli Hazelmoor Pretty Pumpkin C/C ja 0/0. Lunankin lonkat kuulema muuten ihan priimat, mutta hiukan matala malja tiputtaa B:stä C:hen. No hyvin saavat molemmat jatkaa agilityuraansa hyvillä mielin ainakin luuston osalta.