Huhhuh, viikko on vierähtänyt ilman että on paljon ehtinyt koneella istua, joten tässä nyt kokooma viime aikojen tapahtumista.

Terveystutkimuksia on tehty, Laku (Janet Jackson) ja Tessa (Honest Hettie) kävivät silmätarkastuksessa ja kummallakin terveet silmät. Sony (Nonparel Notte) ja Luna (Pretty Pumpkin) kävivät läpivalaisussa ja kuvat lähtivät priimoina kennelliiton lausunnolle, toivotaan että siellä ollaan samaa mieltä.

Sunnuntaina olin Nemon ja Lakun kanssa agilitykisoissa Niihaman maneesissa keräämässä hiekkaa turkkeihin. Nemon saldo 0 ja 10, Laku hyl ja 0. Myös Lilli ja Paula olivat paikalla, heille hieno 0 sijoitus 2. ja toka radalta 5. Hyvän näköistä menoa :)

Sony oli Turussa mätsärissä ollut BIS3 keräten kasan hienoja palkintoja :)

Pini voi edelleen hyvin, toipuminen maksaleikkauksesta on mennyt erinomaisesti. Millin jalka kuvattiin eilen ja poikkiolleen luun luutuminen oli sittenkin lähtenyt hyvin käyntiin, vaikka viikko aikaisemmin luun päät eivät olleet edes kohdakkain. Vältyttiin siis tällä kertaa leikkaukselta. Kiitos Jarille kuskausavusta, kun minä jouduin työmatkalle.

Suffeli on täällä valmistautumassa synnytykseen. Viime yö meni läähättäessä, pissalla juostessa ja petiä pedatessa. Aamulla lämpö 37,3 ja aamuruoka jäi kippoon. Tosin aamulenkillä se meni normaaliin tahtiin, eikä vatsa tuntunut juurikaan haittaavan. Joten odottavalla mielellä, tosin vähän silmä poskella, kun ei tullut juurikaan nukuttua. Täytynee ruveta kasaamaan pentulaatikkoa :)

Ai niin, Suffelin hakureissulla poikkesin kameran kera moikkaamassa Jentsua ja Lunaa Nurmijärvellä. Keli oli kerrankin hieno ja Lunan värit oikein räiskyvät syysauringossa. P-pentueen sivulla siis uudet kuvat Lunasta.

2022756.jpg