Eilen noustiin klo 4 aamulla ylös ja lähdettiin Pirkkalan lentokentälle Nooran ja Katin kanssa. Nopea lento hienossa kelissä ja oltiin Tukholmassa jo paikallista aikaa 6.30, siitä sitten junilla näyttelypaikalle, jossa oltiin jo hyvissä ajoin ennen kehien alkua. Todettiin yhteen ääneen, että olipas sujuva reissu, vaikka etukäteen vähän jänskätti, että miten siirtymiset sujuu.

Paikalta löytyi sitten Jaana, Lotta ja Erika, jotka olivat roudanneet koiratkin paikalle. Kehiin oli menossa Kille, Naomi, Doomi ja Ziki. Kille osallistui isoon junioriurosten luokkaan ja se näytti siinä porukassa kyllä vallan hyvältä, vaikka aikuisten föönattujen urosten rinnalla se näytti ihan puolivuotiaalta. Kille sai ERI ja sijoittui 13 ERIn saaneen junnu-uroksen joukosta lopulta kolmanneksi Italialaisen viedessä voiton ja junnutittelin. Kille nousi hienosti liikkeittensä perusteella usean pykälän alkuperäisestä sijoituksesta :)

Junnunartuissa jännitettiin muiden puolesta, kun kehässä oli Rockyn vallan mainio tytär Minja. Minja sai ERIn ja lopulta liikkeiden perusteella tuomari nosti sen voittoon asti, joten Minjalle upeasti arvostettu junnuvoittajatitteli, eikä mikä tahansa titteli, vaan Junior World Winner 2008. Onnittelut Tuulalle ja Minjalle.

Nuorissa nartuissa Naomi sai sinisen nauhan. Avoimissa Doomille ERI ja hieman paksussa kunnossa olevalle Zikille EH. Doomi esiintyi upeasti kovassa joukossa nousten lopulta kolmannelle sijalle. Todella hieno saavutus ja esiintyminen Jaanalta ja Doomilta.

Lopulta tytöt päättivät osallistua vielä kasvattajaluokkaan, vaikka siellä oli tiedossa kova vastus amerikkalaisten tunnettujen kasvattajaluokkien joukossa. No amerikkalaisista vain Italialaisten esittämä Bayshore saapui paikalle, joten heille aika odotettu voitto. Toiseksi tuli hienosti suomalaisista Drover's ja Hazelmoor kolmantena. Parasta oli että ruotsalaiset jäivät taakse :)

Kaikenkaikkiaan varsin hieno reissu ja upea näytelmä, tunnelma kehän laidalla oli ennenkokematon. Koirat paikalla olivat kyllä todella korkeatasoisia, joten nuo kolmannet sijat luokissa lämmittävät kyllä kovasti tällaista "ei-pelkästään-näyttelykoiria" kasvattavaa ihmistä. Oikein valtavat kiitokset Jaanalle, Lotalle, Erikalle ja Liinulle koirien esittämisestä ja roudaamisesta!!!